Reforma interior residència
SEK International School Catalunya

Any 2018

Planta de l’edifici de l’escola destinada a la residència d’estudiants de secundària i batxillerat.Espai amb un ambient totalment diferent a la resta de l’escola amb la voluntat que els alumnes residents desconnectin una vegada passada la porta principal.

Aspecte sobri, elegant i modern, amb un disseny acurat dels espais a fi de combinar la funcionalitat de la residència i l’estètica del disseny.  L’accés es realitza per un passadís on es troben les habitacions flexibles i lavabos compartits fins arribar a la sala central polivalent amb la cuina oberta annexa.  D’aquí pengen totes les habitacions de 2 o 4 residents amb lliteres plegables i lavabos a cada habitació.  Les habitacions tenen un disseny modern, que combina la sobrietat del mobiliari amb el toc de color que donen els banys.

Projecte pensat en diferents fases d’actuació.