Habitatge unifamiliar en testera – Caldes de Montbui

en construcció

La distribució de l’habitatge és en un total de cinc plantes, una planta semi-soterrani (per sota el nivell del terreny actual), una planta baixa a nivell de carrer, on hi ha l’accés peatonal i rodat, dues plantes pis i una planta sota-coberta amb sortida a terrat.

S’accedeix a l’interior de l’habitatge a partir del rebedor d’entrada situat a la planta baixa i s’hi troba l’escala de comunicació interior entre plantes.

A la planta primera s’hi disposa la cuina i menjador, un lavabo central i l’estar. Des d’on es surt a una terrassa coberta que dóna al carrer.

La comunicació interior de l’habitatge es realitza a través d’una escala interior central de dos trams i hi ha un espai reservat per la previsió de la instal•lació d’un elevador.

La planta segona, s’hi troben 3 habitacions, dues habitacions dobles i una habitació suite amb bany i vestidor i un bany practicable comú d’accés des del passadís. L’accés a les dues habitacions dobles es realitza a través d’un espai polivalent comú obert a l’escala central.

La planta sota-coberta, és l’espai amb alçada aprofitable sota la coberta inclinada amb un 35% de pendent. Es tracta d’una planta reduïda on hi ha un petit estudi obert a l’escala i amb sortida exterior i un safareig també amb sortida a la terrassa que dóna al costat del carrer.