Reforma de les aules d’infantil
Escola Pia Sant Antoni Barcelona

Any 2017 – 2018

Reforma interior per la transformació de l’espai a fi de dotar-lo de més flexibilitat, transparència i polivalència i adaptar aquests a les noves necessitats educatives que generin ambients que estimulin els sentits, l’experimentació i la creativitat. S’utilitza el paviment per donar continuïtat i relació entre els espais amb un disseny infantil i alegre que aporta calidesa i comoditat a cada aula.  La resta de revestiments són més neutres i aporten diferents oportunitats de treball.  Les parets seran plans per interactuar els alumnes mitjançant els tipus de revestiment.

Es potencia el fet de trencar amb el concepte d’aula mitjançant les divisòries corredisses i les grans obertures amb el passadís ja que segons el projecte a desenvolupar es poden comunicar fàcilment els espais.

La proposta permet que s’executi per fases aprofitant les vacances escolars.