Sergi Burgada Rodríguez
Arquitecte i professor

 

Entenc l’arquitectura com una passió, una motivació, una il·lusió que em fa treballar en cadascun dels projectes amb la mateixa dedicació i professionalitat del primer dia.

Combino el coneixement i l’experiència adquirida durant els 14 anys exercint la professió d’arquitecte, professió complementada l’any 2014 amb les tasques de professor de secundària.  Van ser dos anys d’experiència i formació molt enriquidors que van complementar el meu coneixement i aprenentatge envers l’arquitectura docent.

El meu segell es fonamenta amb la relació amb les persones, la proximitat i l’atenció per aconseguir extreure l’essència, “caçar l’energia de les idees” i plasmar-la en la millor proposta.

L’arquitectura que m’agrada és poc intervencionista, integradora, funcional que doni resposta a les necessitats a través d’un toc personal, estètic i modern al gust del client.

 

Formació

2004.- Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC)
2005.-Col·legiat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
2011.- Postgrau en Rehabilitació d’Estructures per l’Escola Sert
2013.- Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Idiomes – Especialitat dibuix per La universitat de Barcelona